Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (26), kterou diváci mohli vidět v posledním díle filmových Básníků či v komedii Miluji tě modře, prožívala v posledních dvou letech samé vztahové kolotoče.

Předloni se rozešla se synem herce Václava Postráneckého Vilémem a ještě loni v lednu vrkala jako zamilovaná hrdlička s mladým režisérem Danem Pánkem. Ani tento vztah však půvabné zrzce nevyšel.

Denisa ale sama dlouho nezůstala. Loni v listopadu vyšlo najevo, že už půl roku randí s novým přítelem, jehož identitu nechtěla ani za nic prozradit.

„Mám zakázáno o něm mluvit. Nechce být součástí tohoto světa. Jsme spolu půl roku a podle mě nám to už asi vydrží. Známe se několik let, cesta byla tak trnitá, že jsem nekupovala zajíce v pytli,“ nechala se loni v listopadu slyšet herečka.

Pokud jde ovšem o dobrou věc, neváhá svou tajnou lásku zapojit do charitativní akce.

Denisa se s přítelem objevila na charitativním bazaru, jehož výtěžek poputuje ve prospěch nadace missky Veroniky Kašákové, která podporuje děti z dětských domovů. Herečka společně se svým partnerem věnovala do bazaru část svého šatníku. A sama i nějaké další kousky nakoupila od svých kolegyň.

Akce se kromě Denisy a jejího partnera zúčastnili i zpěvačka Míša Tomešová s malým synem Kristiánkem, herečka Hana Vagnerová a již zmíněná Veronika Kašáková s bratrem Karlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám