Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec, komik a odvážný tanečník ze StarDance Lukáš Pavlásek (45) se v posledním týdnu hned dvakrát pochlubil ve společnosti svou sympatickou přítelkyní Denisou. Společně jim to klape už více než dva roky. A jak je vidět, pořád se mají moc rádi.

Nejprve spolu ochotně pózovali na premiéře snímku Liga spravedlnosti, o pár dní později pak Denisa podpořila Lukáše na křtu jeho nové knihy, konkrétně se jednalo o pokračování úspěšné knihy Z deníku ajťáka s názvem Ajťák vrací úder.

Jak populární "tydýt" upozornil, novinka je skoro o polovinu tlustší a tedy i o něco dražší, ovšem to by nemělo rozhodně bránit v jejím zakoupení.

„Významně jsem v pokračování pokročil. Hrdina díla konečně vyleze ze své ajťárny a vydá se do normálního života. A rozhodně to nebude mít jednoduché. Je to akčnější příběh, protože třeba vyrazí na rockový festival, zamiluje se, a když už v tom lítá tak naváže vztah s dvěma ženami najednou. Jo a taky vyrazí na vodu, prostě pořád se něco děje,“ poodhalil roušku své novinky Lukáš.

Knížka vychází v autorově vlastním nakladatelství, které skromně pojmenoval nakladatelství Vládce všech galaxií. A co chystá mistr dál? „Něco už mám za sebou. Jednak zmíněné dvě knížky ajťácké, možná k nim přibude časem třetí, která by se mohla jmenovat Rok ajťáka, ovšem to je zatím jen v myšlenkách. Mám spoustu nápadů, dumám o love story, krimi i pohádkách, ale samozřejmě nic nemůžu prozrazovat. Na to je ještě čas. A toho se mi moc nedostává. Mám dost vystoupení, takže si dám trošku literární pauzičku,“ dodal Lukáš Pavlásek, který si jako kmotra pozval svůj vzor Luďka Sobotu

„Viděli jsme Lukáše v nějaké one man show a hodně jsme se s manželkou při jeho vystoupení bavili. Což u mě při sledování pořadů není pravidlem. Takže přeji hodně čtenářů, protože legrace není nikdy dost,“ popřál Pavláskovi Luděk Sobota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám