Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) se objevila v pro ni trošku nezvyklé roli. V krimiseriálu Kapitán Exner si zahrála archeoložku, která vypadá tak trochu jako nudná šedá myška.

Na place se navíc po delší době potkala s Michalem Dlouhým (48), s nímž před patnácti lety chodila a byla to láska jako trám. A i tady bude v rámci své role házet po Dlouhém svůdné pohledy. Pokud se to tak dá vůbec nazvat. Vondráčková totiž musela oželet sexy vizáž a navléct se do neforemných šatů a těžkopádných bot.

„Před pár lety jsme si spolu zahráli v Othellovi na Shakespearovských slavnostech. On byl Othello, já Desdemona. A v době, kdy jsme spolu žili, jsme hráli v Rokoku Na dotek a Čarodějky ze Salemu. Vždycky je s ním skvělá spolupráce a zábava,“ vzpomínala Vondráčková.

Do Prahy přiletěla z Kanady jen kvůli natáčení. „Nebýt Exnera, tak bych tak brzy z Kanady neletěla. Ale když už jsem tu byla, natočila jsem si ještě dva klipy,“ řekla Lucie.

Jejím kolegou z oboru archeologie je herec Viktor Preiss (70). Dokonce prozradila, že byl její učitel. „S panem Preissem jsem měla tu čest setkat se už několikrát. Kromě toho, že mě s velkou laskavostí připravoval na zkoušky na konzervatoř, setkali jsme se například při natáčení krásného televizního filmu In nomine patris,“ dodala Lucie.

Reklama

Další články

Načítám