Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická zpěvačka Petra Hapková (34) je dcerou slavného hudebníka Petra Hapky (†70) a herečky Zory Ully Keslerové (66). Hapková jde v otcových šlépějích, učaroval jí blues a především šanson.

Petra momentálně připravuje vydání své první desky, která by měla spatřit světlo světa koncem roku. Při té příležitosti zapózovala na dosud nejodvážnějších fotkách své hudební kariéry. Na jednom ze snímků dokonce nechá své fanoušky nahlédnout do svého nebezpečně hlubokého výstřihu.

Působivé snímky, které zpěvačka využije na plakáty, podpisové karty a možná i na obal nového cédéčka, však určitě nepůsobí laciným dojmem, a naopak z nich doslova čiší zpěvaččina energie.

Snímky vznikaly pod taktovkou fotografa Petra Mráčka. „S Petrou Hapkovou se fotilo nádherně. Je skromná, má v sobě pokoru a troufám si říct, že jsme již přátelé. Vnímá, co jí u focení říkám, a nebrání se prakticky ničemu. Známe se asi dva roky a tohle bylo naše druhé focení,“ pochvaloval si spolupráci s Hapkovou fotograf, jenž spolupracuje i s Lucií Vondráčkovou. Fanoušci šansonů a Petry Hapkové se tak koncem roku mají na co těšit.

Líbí se vám nové fotky zpěvačky Petry Hapkové?
Ano, jsou skvělé!
22,4 %
Ne, moc mě nezaujaly
77,6 %
Celkem hlasovalo 1591 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám