Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější světová plus size modelka Ashley Graham (36) má na svém kontě celou řadu kampaní na spodní prádélko a plavky pro ženy plnějších tvarů. V reklamách vypadá pokaždé neskutečně sexy.

Okouzluje především krásným obličejem a pořádnými ženskými tvary. Hned po náročném focení se však do práce dají šikovní grafici, kteří její tělo pečlivě vyretušují. Kila dolů jí sice moc nedávají, ale s pomerančovou kůží udělají krátký proces.

Fotografové naposledy Ashley zvěčnili v Hollywoodu během focení její vlastní kolekce plavek. A to se ještě jednalo o nevyretušovanou verzi.

Modelka naplno vystavila své pozadí a stehna pokrytá pomerančovou kůží, jež by na stránkách módních magazínů parádu rozhodně neudělala.

Ashley si však z pokročilé celulitidy hlavu nedělá. Sebevědomí této dámě totiž nikdy nescházelo.

„Cvičím. Dělám všechno pro to, abych správně jedla. Miluji kůži, v níž jsem. A nestydím se za nějaké ty hrudky, boule a celulitidu. A vy byste také neměly,“ povzbuzovala nedávno ženy na svém profilu na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám