Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) vyměnil plotnu za nefalšované moravské hody.

V rámci svého pořadu Ano, šéfe!, který se natáčel v létě, zavítal na jih Moravy do obce Pasohlávky, kde se v rámci tradičních hodů nechal obléknout do moravského kroje.

A dokonce se pokusil i o zpěv známé lidovky Vysoký jalovec. Jak se to jindy sebevědomému šéfovi povedlo, uvidíte ve video ukázce.

Pohlreich si na jižní Moravu samozřejmě nejel jen zaskotačit s místními děvčaty. Navštívil totiž hospodu v kempu v Pasohlávkách, kde se nestačil divit už jen nabídce jídelního lístku, ve kterém se nacházely pouze smažené pokrmy.

"Tohle byl opravdu zážitek. Zvláštní osobnosti, proslulé nádrže, ve kterých se nedá koupat, a nad tím vším trůní aquapark za stovky miliónů. Místo, kde tráví dovolenou spousty lidí, kteří jedí spoustu zajímavých věcí. Pálava v pozadí to zachraňuje jen stěží," nechal se slyšet Pohlreich, který byl rád, že si návštěvu zpestřil aspoň na zmíněných hodech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám