Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po geniálním skladateli Karlu Svobodovi (†68) zůstali celkem tři potomci - dcera Jana a syn Petr z prvního manželství s Hanou Svobodovou a syn Kuba, kterého mu přivedla na svět manželka Vendula, dnes Pizingerová (52).

Syn Petr už je nějaký ten pátek ženatý se slovenskou herečkou a režisérkou Lucií Klein, která s ním vytvořila i tvůrčí dvojici. Společně mají na svědomí snímek Pirko, který ve středu vstoupil do českých kin. Filmu se oba ujali po režisérské i producentské stránce. A samozřejmě nemohli chybět ani na premiéře.

Petr si nechal ještě víc zarůst tvář vousy, což mu rozhodně neubralo na charizmatu, které z něj, stejně jako z jeho slavného otce, naplno vyzařuje.

A o čem je snímek Pirko? Příběh se točí kolem dívky z dětského domova, jež odcestuje do Prahy za svým přítelem. Bohužel na ni ale nečeká nic dobrého. Ocitne se totiž v drsném prostřední narkomanů a její přítel z ní udělá prostitutku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám