Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Bebarová, kterou diváci znají coby Ukrajinku Světlanu ze seriálu Ulice, je po operaci kolene. Ač chodí s ortézou a o berli, dorazila do muzea voskových figurín, kde se konal křest audioknihy Postřižiny. Právě Bebarová totiž audioknihu namluvila.

„No co, problémy nechodí po horách, ale... Znáte to. Uklouzla jsem doma, vyvrátila si nohu a bylo to - nemocnice, zákrok a teď nosím tuhle ozdobu, ale snad už se jí brzy zbavím. Sice se trošku obtížněji pohybuji, ale tady jsem chybět nemohla,“ nechala se slyšet Tereza.

„Postřižiny pro mě znamenaly obrovské sousto, velkou zodpovědnost. Je to nádherná knížka od geniálního autora (Bohumila Hrabala). Člověku se hlavou míhají i myšlenky, že to může dopadnout nedobře. Já doufám, že to nebyl tenhle případ. Ta samotná práce byla pak pro mne velkou radostí, navíc v dnešní době, kdy je herec rád za každou kvalitní nabídku. A tahle byla parádní. Strávila jsem na přípravě řadu dnů, nebylo to jednoduché natáčení, ovšem jak už jsem řekla, byla to skvělá práce,“ doplnila Bebarová.

Audiokniha se křtila jak jinak než pivem. Role kmotra se zhostil režisér filmových Postřižin Jiří Menzel.

Reklama

Další články

Načítám