Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kriminální thriller Gangster Ka, který je inspirován životem Radovana Krejčíře, má za sebou slavnostní premiéru. A protože hlavní herecká hvězda Hynek Čermák alias gangster Káčko nedorazil, protože měl představení v divadle, patřila k nejobletovanějším tvářím slavnostní premiéry jeho filmová manželka Sandra, kterou ztvárnila Vlastina Svátková.

Atraktivní herečku si diváci pamatují například díky roli prostitutky v seriálu První republika nebo filmům Casino Royale, Hodinu nevíš a Ženy v pokušení. Svátková na premiéře zářila v hedvábných šatech od návrháře Olega Cassiniho.

A nejednalo se o žádný obyčejný kousek. Róbu v hodnotě 110 tisíc korun nosila samotná monacká kněžna Grace Kelly.

Svátková sice působí jako křehká květinka, ale během natáčení musela skousnout celou řadu hodně drsných scén plných fackování a vyhrožování s pistolí u hlavy. „Scény, kdy na vás někdo míří pistolí a říká, že vás zabije, nebo facky, které byly často reálné, a já jsem se třásla pak ještě tři dny, to se pak těžko z té role vystupovalo, všeobecně ta role byla pořád se mnou a myslím si, že trošku pořád je,“ prozradila nedávno herečka.

Thriller Gangster Ka je natočen podle námětu Jaroslava Kmenty, který je autorem knihy Padrino Krejčíř. Snímek je rozdělen na dvě části. První část filmu Gangster Ka se soustředí na události okolo postavy Káčka na území ČR a v kinech je k vidění ode dneška. Druhá část Gangster Ka: Afričan, která vychází z Káčkovy exilové anabáze, přijde do kin v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám