Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) má sice termín porodu až za více jak dva měsíce, ale už teď si prý připadá jako hroch. S dvaceti kily navíc vypadá, jako by měla rodit každým dnem.

Společně s přítelem, hokejistou Tomášem Hornou, si však ještě před porodem zkoušejí brzké vstávání. Malý Tadeášek totiž mamince nedá spát a v bříšku hned po ránu spouští pořádný koncert. Nebývalé kopání zpěvačku probudilo i v neděli ráno.

„Tady se nespí už hodinu, protože v bříšku je mejdan. Tatínkovi přijdou ty rány vtipný. Těším se, až bude chlapec na světě a místo mejdanu uvnitř si ho udělá venku a bude od 4 ráno řvát, myslím, že tatínka humor přejde. Já se bavím od kuropění,“ napsala s humorem sobě vlastním na sociální síti zpěvačka.

Jak je vidno, Absolonová se s fešným hokejistou opravdu nenudí. A navíc se nemusí bát, že bude její vyvolený nezkušený tatínek. Tomáš už má z prvního manželství dceru, a tak ho nějaké ranní vstávání nemůže překvapit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám