Hlavní obsah
Článek

Herečka Anežka Rusevová schytala v seriálu Vinaři roli místní ošklivky Máňi Sumečkové. Maskéři se na ni opravdu značně vyřádili a udělali z ní nefalšovanou mužatku. Rusevová si roli pro muže naprosto nepřitažlivé ženy naplno užívala. Kromě toho, že je v seriálu ošklivá, je totiž také chodící kalamitou.

Do natáčení jedné scény se však Rusevová natolik položila, až se zranila. Coby Sumečková měla skákat pro svatební kytici, u toho srazit postavu Gábiny a upadnout. Herečce se to ale moc nepovedlo.

„Sumečková je prostě nemehlo. Představovala jsem si to úplně kaskadérsky, jak Sumečková letí vzduchem…No, a protože jdu do všeho doslova "po hlavě", tak jsem do toho šla. Ozvalo se kamera, klapka, akce, já skočila a už jsem se válela na zemi a skučela jsem. Všichni se smáli, jenže já se moc nezvedala, tak mě museli nějak dovléct do karavanu, mám ošklivě naražené koleno,“ řekla Super.cz herečka, jež pak během natáčení kulhala.

„Měla jsem tam sice molitan, na který jsem měla spadnout, jenže já ho tím kolenem promáčkla a dopadla přímo na šutr, který byl pod tím. Scéna natočená je, ale jen na jeden záběr, protože úraz se mi stal v tom jediném ostrém záběru,“ dodala herečka, která měla na potvoru hned druhý den natáčet scénu vyžadující hodně pohybu.

Režisér Petr Nikolaev však naštěstí zaimprovizoval a kulhání nebohé herečky zapojil do natáčení, takže diváci hereččinu indispozici budou považovat za součást děje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám