Hlavní obsah
Článek

Taťána Kuchařová (36) nadále tvrdí, že text církevní žaloby s intimními detaily ze soukromí svého dnes již exmanžela Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) do médií neposlala. V dokumentu se píše například o tom, že se Gregor Brzobohatý rád převléká za ženu a „jako žena“ požadoval po Kuchařové sex, ale také o potížích s početím dítěte s jeho první manželkou Johanou.

Hudebník se proti tvrzení ohradil, převlékání za ženu má prý pouze jako koníček, orientaci má prý jasně heterosexuální. Modelka se obrnila mlčením, na dotazy Super.cz nereaguje, napsala jen krátké prohlášení na sociálních sítích a nyní již promluvila pouze prostřednictvím svého církevního právníka.

„Ondřejovi jsem slíbila, že se budu vždy snažit jeho osobnost šetřit, proto jsem požádala svého církevního advokáta o komentář,“ řekla Blesku Kuchařová. Její právník Ronald Němec opět zopakoval, že mu modelka kladla na srdce, že se tyto důvěrné informace nesmí dostat ven.

„Dle Kodexu kanonického práva je řízení před soudem neveřejné, a dokonce advokát nesmí klientovi předat informace, které poskytuje druhá strana či svědek. Už vůbec není možné informace veřejně komentovat. Jde o zásadu, aby se nezhoršovaly vztahy mezi bývalými manželi,“ citoval Blesk Ronalda Němce.

„Ani paní Kuchařová tedy nemá všechna vyjádření. Z důvodu zákazu církevního práva tedy nemohu cokoliv komentovat. Ale i z důvodu advokátního, kdy klientka nechce jakkoliv ubližovat, kdyby ano, již dávno by informace v žalobě zveřejnila,“ zopakoval opět slova Kuchařové, která to schytává nejen v komentářích na sociálních sítích.

Brzobohatý si stojí za tím, že dokument vynesla jeho exmanželka. Postavila se za něj jeho přítelkyně Daniela Písařovicová, sestra Rola i přátelé z šoubyznysu včetně zpěvačky Evy Burešové a moderátora Libora Boučka.

Reklama

Další články

Načítám