Hlavní obsah
Článek

Herec Ladislav Frej (82) před třemi lety přišel o snoubenku Gábinku, která bohužel podlehla zákeřné rakovině. Od té doby byl představitel mladého doktora Sovy z Nemocnice na kraji města sám.

Podle Blesku se schází s půvabnou rusovláskou, která se s ním vodí za ruku a už si i sama odemyká dům v Hostivici, kde herec žije. S hercem také chodí do místní restaurace. „To byla manželka kamaráda. Přišla mě požádat o výpomoc,“ řekl Frej. Podle informací Super.cz popírá, že by se mělo jednat o jeho novou přítelkyni, víc se ale k fotkám nechtěl vyjadřit.

Ladislav Frej byl ženatý celkem čtyřikrát, mimo jiné s kolegyněmi Gabrielou Wilhelmovou (†60) a Evelynou Steimarovou (77). Vyšlo mu to až s herečkou Věrou Galatíkovou (†69), s níž strávil 36 let. Rozdělila je manželčina smrt v roce 2007.

Frej prožíval její odchod s velkou bolestí. Do života ho pak vrátil vztah se zmíněnou servírkou Gabrielou Mrkvicovou (†56), po jejímž boku prožil dvanáct let. O 23 let mladší partnerka ale stejně jako Galatíková podlehla rakovině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám