Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Vránová, která se proslavila jako Krasomila ze slavné pohádky Pyšná princezna, se po delší době objevila ve společnosti.

Herečka se loni potýkala s vleklými zdravotními problémy. V devadesáti letech upadla a zlomila si nohu, což je v tomto věku vždy hodně nebezpečné. Kvůli zraněné noze ani nevycházela ven a zmeškala i křest své autobiografické knihy.

Vránová od té doby pilně rehabilitovala a konečně mohla vyrazit do společnosti. Lidí se s ní o víkendu mohli potkat na pražském Výstavišti, kde si nenechala ujít veletrh Svět knihy. Na něm představila nahrávku Vlastní životopis Agathy Christie.

Herečka na akci vyloudila i úsměv na tváři a užívala si společnost kolegy Jana Přeučila. Pilně se také podepisovala fanouškům, a tak doufáme, že jí zdravotní problémy daly načas pokoj. Vránová byla jinak v minulých letech stále aktivní herečkou. Hrála například v seriálu Specialisté a stále působila na divadelních prknech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám