Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po půl roce od vydání své desky Aura, která se velmi dobře prodává, zpěvačka Anna Slováčková (28) konečně uspořádala její koncertní křest. "Jsem tak nervózní, že možná hodím šavli," svěřila bezprostředně před koncertem ještě neoblečená zpěvačka, která si ušpinila novou sukni a chodila jen ve spodničce.

Nakonec se všechno nějak vypralo a usušilo a v modelu od mladé návrhářky Eriky Příhodové a s mašlemi a copánky to Aničce slušelo. I diváků, kteří jí fandí, se na koncertě na střeše obchodního centra sešlo dost.

Jako kmotry si pozvala svého otce Felixe Slováčka (80) a také bratra Felixe Slováčka mladšího. "Chtěla jsem tady mít nejbližší podporu," upřesnila. Maminka Dáda Patrasová (67) chyběla. "Hlídá synovce," vysvětlila.

Anička momentálně nemá žádnou lásku, zato pozvala všechny svoje ex. "Nikdo teď v mém životě není. Mám to štěstí v neštěstí, že s mými expartnery pořád dobře vycházíme, jsme kamarádi, vídáme se a stýkáme docela pravidelně. Jsme taková jedna velká rodina," smála se a mimo záznam nám prozradila, že se jednalo o čtyři bývalé partnery.

Reklama

Další články

Načítám