Hlavní obsah
Článek

Do zahraničí se letos na dovolenou nechystá. Zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28) se chystá léto strávit v Česku. Částečně pracovně, protože má vystoupení a také se opět natáčí seriál Ordinace v růžové zahradě, kde ráda opět přijala nabídku pracovat.

"Mám spoustu hezkých dovolenkových akcí částečně propojených i s koncerty s kapelou nebo s tátou, první termín, kdy spolu vystupujeme, je 8. července ve Vyšším Brodě na Lipensku. A hned druhý den vyjíždíme na vodu, na Vltavu s partou mých kamarádů. Pak se chystám na Mácháč a určitě i na chalupu," vypočítala.

"Jet do zahraničí mi přijde zbytečné, když tady máme tolik hezkých míst. Na moře si klidně počkám. Stejně nejsem opalovací typ, radši dovolenou trávím aktivnějším způsobem," míní Anička. Opalování prý po prodělané rakovině striktně zakázané nemá. "Žádné stopky ani omezení po léčbě na nic nemám, ale jsem na to opatrná a používám krémy s vysokými faktory," řekla Super.cz.

Nedávno jsme se bavili o tom, že Anička najela na zdravou životosprávu. Se stoupajícími teplotami už to ale není tak horké. "Přes týden to ještě zvládám, ale o víkendech, když už začaly grilovačky a pije se vychlazené pivo a limonády, už zase docela prasím," přiznala, když jsme se potkali na koncertě na lodi na přehradě Lipno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám