Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle jí to dlouho neslušelo. Anna Slováčková (28) se v novém typicky letním videoklipu stylizovala do sexy hippie a tak spokojeně nevypadala snad roky. Není divu. Už nějaký čas je zdravá, a navíc se těší, že bude moct konečně živě koncertovat.

Z debutového alba Aura vybrala Anička společně se svojí kapelou letní píseň s názvem Zastav.

„Písnička sklízela u lidí krásné ohlasy, a tak jsme se na ni rozhodli udělat i klip. Fanouškům ho chceme dát jako dárek a zároveň je chceme navnadit, aby začali znovu podporovat živou muziku, která je lék na všechna naše trápení. S kapelou se koncertů již nemůžeme dočkat,“ řekla Super.cz zpěvačka.

„Ve videoklipu se objevuje spousta tváří, blízkých přátel členů kapely. Klip je veselý, živý a barevný. Hlavní myšlenkou bylo zachytit radost z hudby, i když nemohla být teď dlouhý čas hraná živě. Všichni jsme si už dlouho představovali, jak jdeme na koncert našeho oblíbeného interpreta, na festival apod. V klipu jsme tudíž prolnuli svět fantazie, kdy se lidé dívají na náš online koncert a my se jim postupně zjevujeme třeba v obýváku. Zkrátka se snažíme být pořád všichni spolu,“ vysvětluje.

Poselství klipu „Živá hudba a kultura se konečně vrátila mezi lidi, tak snad už nás neopustí“ je pro zpěvačku a její kapelu v této době velice důležité i kvůli tomu, že je konečně známé datum křtu její debutové desky, která vyšla 12. února a kvůli vládním opatřením zatím neměla možnost být pokřtěná. Křest nakonec proběhne 12. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám