Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po několika měsících znovu vystoupila na veřejnosti. Anna Julie Slováčková (28) byla jedním z účinkujících online koncertu, který pořádala Monika Trávníčková. Přestože nezpívala před velkým publikem, ale jen hrstkou kolegů a jejich blízkých, byla nervózní.

„Já online koncerty zvládám těžko. Chybí mi potlesk a reakce lidí. Po roce, co jsem nestála na pódiu, se mi vrátila tréma, kterou jsem měla ve svých patnácti letech,“ řekla Super.cz pár minut před vystoupením Slováčková.

S úbytkem vystoupení se také vyprázdnila zpěvaččina kasička. „Jsem velký šetřílek. Mám našetřeno na horší časy a ještě nějaký ten měsíc to půjde zvládnout. Pokud se to ale nerozjede v září, tak se toho obávám.“

Slováčková myslí hlavně na své kolegy, kteří jsou na tom hůř než ona. „Bydlím sama v bytě, nemusím platit hypotéku, nemám děti, tak se mi žije poměrně lehce. Moji kolegové, kteří závazky mají a musí živit rodinu, jsou na tom podstatně hůř. Vůbec si nedovedu představit být v jejich kůži,“ kroutí hlavou Anna Julie Slováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám