Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka a bývalá účastnice pořadu Prostřeno Zuzana Drnek (†35) spáchala sebevraždu. Informaci Super.cz potvrdil její partner.

„Byla to úžasná ženská, hrozně jsme se milovali a plánovali budoucnost. Úžasná máma, přítelkyně i obchodnice,“ řekl nám Zuzanin přítel, který se s její ztrátou nemůže smířit.

Dvojnásobná maminka údajně neunesla tahanice o děti s bývalým manželem a svůj život ukončila ve vlastním fitness studiu, kde ji později našel bez známek života jeden ze zaměstnanců, uvedl Blesk.

Usměvavá blondýnka se do paměti diváků zapsala svou účastí v pořadu Prostřeno. Před lety díky svému kuchařskému umu vyhrála, loni na podzim zkusila štěstí znovu. Během natáčení se na kameru svěřila, že má velké trápení s dětmi. „Jednou jsem si dala v kanceláři víc alkoholu a opila se, manžel ráno přijel, zavolal policii a oni mi naměřili víc promile a sebrali mi děti,“ řekla tehdy zdrcená Zuzana svým soupeřům.

S mladou podnikatelkou se vídalo i mnoho celebrit, které navštěvovaly její salon a podstupovaly procedury na zeštíhlení a formování postavy. Mezi nimi Anička Slováčková (28), Jakub Kohák (49) nebo Barbora Mottlová (37).

Reklama

Další články

Načítám