Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již několik měsíců svádí Anička Slováčková (28) svůj boj s rakovinou. Herečka a zpěvačka má za sebou sérii chemoterapií a následnou operaci. Nedávno prozradila, že její bitva stále nekončí a čeká ji další fáze léčby. I přes to všechno neztrácí Anička úsměv z tváře.

Svým fanouškům nyní poslala vzkaz, ve kterých se rozepsala o nejrůznějších emocích, které všichni čas od času prožíváme. „Je v pořádku se každý den neusmívat. To, že se nebudeme každý den smát, z nás nedělá negativního člověka. Je v pořádku brečet, když je nám smutno. To, že v sobě budeme zadržovat emoce, aby nikdo neviděl naši zranitelnost nebo citlivé místo, z nás nedělá siláky,“ svěřila se Slováčková s tím, že každý má být sám sebou.

„Neodsuzujte někoho jen z toho důvodu, že prožívá věci po svém. Navíc mysleme na to, že každá mince má vždy dvě strany. A taky na to, aby nás ty špatné nálady apod. nepohltily a nestal se z toho jakýkoliv problém. P.S.: Nemám nové tetování, mám na hrudníku nakreslené čáry kvůli ozařování, tetování tam přijde později,“ dodala Anička ke sdílené fotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám