Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se po karanténě potkali s Felixem Slováčkem mladším, měli jsme co probírat. Došlo mimo jiné i na to, jak to měl během té doby se stykem se svými dvěma syny, s jejichž matkami se rozešel, nebo jak podporuje v nemoci svoji sestru Annu Slováčkovou (28).

Felix se účastnil představování finalistů nového ročníku soutěže Muž roku, kde si z něj moderátorka Lenka Špillarová trochu utahovala, jestli by stejně jako chlapci nechtěl začít se zdravou výživou a cvičením. "Ti kluci svůj život zdravé výživě a fitness zasvětili, fandím jim, ale pro nás muzikanty to není," smál se, když dojedl obložený chlebíček.

Sám ale trochu bříško shodil. "Možná to je díky tomu, že jsem byl během pandemie na chalupě, kde jsem pořád něco dělal," zhubnul fyzickou dřinou muzikant.

Na chalupu si bral i oba svoje syny, o které rozhodně po rozchodech s jejich matkami zájem neztratil. "Beru si je hodně často, vždycky oba najednou, aby vyrůstali jako bráchové. S Felixem jsme se učili, hráli si s Rafaelem, byli jsme hodně venku, protože tam široko daleko nikdo nebyl. Mají se rádi, ten starší má s mladším velkou trpělivost," vyprávěl nám Felix.

Povídali jsme si i o nemoci jeho sestry, Aničku se jako brácha snaží co nejvíc podporovat. "Snažím se nepřipouštět si k tělu nějaké špatné zprávy, ty se snažím vytěsňovat. Aničce jsem fandil, dobře to dopadlo. Teď nastala další fáze léčby, takže je potřeba o tom zase přemýšlet pozitivně, a ne se tím užírat. Přesně jak to dělá ona," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám