Hlavní obsah
Článek

Už se opět začíná naplno věnovat práci. Anička Slováčková (28) má již několik týdnů od poslední chemoterapie. V období koronavirové karantény podstoupila operaci kvůli rakovině prsu a v poslední době se jí daří čím dál lépe. Dokonce se může radovat i z dorůstajících vlasů. Svůj nový účes nyní předvedla i během krásného focení, do kterého se pustila.

Herečka a zpěvačka si po čase opět vyzkoušela roli modelky. Nechala se zvěčnit před fotoaparátem Markéty Novak, se kterou již v minulosti spolupracovala. Na focení v roztomilým ježečkem si odskočila rovnou z televize, kde představovala svůj poslední klip I když jsme plešatý.

„Seznámily jsme se s Aničkou přes její velkou lásku ke zvířatům a přes projekt Jsem součástí přírody. Tam jsem si všimla ne jen její nádherné povahy, ale taky velmi zajímavého obličeje,“ svěřila se fotografka, která s dcerou Dády Patrasové a Felixe Slováčka spolupracovala již v loňském roce. Tehdy Anička pózovala s krásným koťátkem, to tentokrát vystřídalo jiné zvíře.

„Anička byla dojatá z nádherných ježečků, neustále se nad nimi rozplývala. Během focení se mi svěřila, že teď především pracuje na svém prvním albu, ke kterému by měl brzo vyjít klip. Myslím, že je inspirací pro mnohé, jak přes všechny své těžkosti stále pokračuje dál, pomáhá druhým a nestále se snaží přinášet radost. Za to ji velmi obdivuji,“ svěřila se fotografka, která si spolupráci se Slováčkovou, jež si prošla bojem s rakovinou, nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám