Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S těžkou nemocí se snaží Anička Slováčková (28) už několik měsíců statečně bojovat. Přestože podstupuje chemoterapii, nevzdala se práce a funguje stejně jako před tím, než se dozvěděla svou diagnózu. I tak má zpěvačka a herečka, která se léčí s rakovinou prsu, těžké dny.

O těch se nyní rozpovídala na sociální síti. „Vím, že s vámi teď moc nesdílím nějaké aktuální fotky apod., ale upřímně nemám vůbec náladu na to, vymýšlet nějaké nové příspěvky a už vůbec ne se teď fotit,“ svěřila se Anička a přiznala, že je těžké dělat vše jako před nemocí.

„Nějak cítím, že potřebuju svůj klid. Každý den teď sama sebe musím přijímat v o odstín novém světle a už je to prostě náročný se furt hecovat,“ prozradila Slováčková.

Největší radost dělají Aničce obyčejné věci a užívá si především klid v pohodlí domova. „Hrozně moc si teď vážím těch jednoduchých momentů, jako třeba sednout si s kafíčkem k oknu a pozorovat ruch na ulicích, jít krátkou procházku a nasávat ten svěží jarní vzduch, pomazlit se s kocourkama po příchodu domů. Ty chvilky mi dělají takovou radost,“ rozpovídala se zpěvačka o svých pocitech, kterým spolu s léčbou musí čelit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám