Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová (44), která si zahrála rozvernou kadeřnici Digi v seriálu Ulice, ukázala na svém instagramovém profilu intimní foto z koupelny. Snímkem, na kterém je v rouše Evině a dekolt si zakrývá rukou, udělala radost nejen mužům, ale i ženám.

Zrzavá kráska má tři krásná dítka, pro která chce být samozřejmě fit a zdravou maminkou. Začala ji proto strašit zákeřná nemoc, kterou například onemocněla i mladá zpěvačka Anička Slováčková (28). O nádorovém onemocnění prsou, které se objevilo i v její rodině, se proto rozepsala pod fotkou.

„Rakovina. Nemoc, o které většina mluví jako „o té, jejíž jméno nesmíme vyslovit”. Tahle mrcha, (konkrétně rakovina prsu), řádila i u nás v rodině, takže jsem jí vyhlásila válku a snažím se eliminovat všechno, co by jen trochu přispívalo k jejímu vzniku,“ napsala k fotce Míša.

Pod snímkem se strhla lavina komentářů od žen, které postoj chválí, na své si ale přišli i pánové, kteří víc než bohulibé poslání ocenili její přednosti. Na to, že Míšina nejmladší dcerka teprve oslaví rok má herečka tělo bohyně. „Sexy foto...,“ napsal jeden z fanoušků a další obdivovatel se přidal: „Hodím koment trošku mimo téma, ale jak to sakra děláte, že jste pořád tak neuvěřitelně sexy?!"

Reklama

Další články

Načítám