Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ráda pomůže jakémukoli živému stvoření a pro kočky má opravdovou slabost. Proto se Anička Slováčková (28) příliš dlouho nerozhodovala nad nabídkou stát se tváří charitativního kalendáře. Ten podporuje zachráněná zvířata a známá zpěvačka a herečka tak dostala za úkol zapózovat s roztomilým kotětem.

„S Aničkou jsme fotili v srpnu, a to s koťátkem Bazalkou. Kočička byla nalezena v květnu tohoto roku na okraji silnice. Měla tržnou ránu na hlavě a chyběla jí část jazyka. Dodnes má viditelná, ale zhojená zranění,“ svěřila nám fotografka Markéta Novak. Snímky s Aničkou vznikaly ještě před vypuknutím jejího onemocnění a bojem s rakovinou, který nyní svádí.

„Anička jako velká milovnice koček nám přislíbila svou účast pro focení kalendáře Jsem součástí přírody, kterým přispíváme na potřebná zvířata. Během přípravy mi Anička vyprávěla o tom, jak sama nedávno zachraňovala život vlastnímu kocourovi, a tak jsme měli velkou radost, že člověk, který skutečně zvířata miluje, může lidem představit toto krásné kotě,“ dodala fotografka s tím, že si herečka a zpěvačka práci před fotoaparátem opravdu užívala.

„Byla velmi pozitivní a nic pro ni nebyl problém. Pro fotku s handicapovaným koťátkem nám vlezla i do keře a v každé možné chvíli se s ním mazlila. Loučila se s námi se širokým úsměvem a celý tým si pochvaloval, jak úžasný člověk přispěl svou troškou do tohoto kalendáře,“ dodala fotografka k romantickým snímkům, které před pár měsíci vznikly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám