Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a hudebník David Stypka (40) bojuje s rakovinou slinivky.  Držitel ceny Anděl pro rok 2017 o své diagnóze informoval fanoušky na sociální síti.

„V létě jsem si po vleklé anabázi intuitivně vyřval CT vyšetření, našli mi nádor na slinivce, ten lékaři skvěle odoperovali, teď mě čeká bezmála půl roku chemoterapie. U téhle nemoci se blbě odhaduje vývoj, proto bez prognóz, ale cítím se dobře a chemo zvládám lépe, než jsem očekával (i když je to vpravdě smrtící koktejl). Mám ohromné štěstí na lidi kolem sebe a jsem v dobrých rukách po všech stránkách, na mnoha úrovních,“ napsal fanouškům. „Čekali jsme opatrně, jak se všechno vyvrbí, jak to budu zvládat, abychom mohli zodpovědně říct, jak to bude s naplánovanými koncerty,“ dodal Stypka s tím, že všechny koncerty nakonec odehraje.

Stypka má na svém kontě mimo jiné duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá. Stypka není jediný umělec, který v současnosti bojuje s rakovinou. Chemoterapie podstupuje i zpěvačka a herečka Anička Slováčková (28), které našli zhoubný nádor na prsu.

David Stypka, Ewa Farna - Dobre ráno, milá
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám