Hlavní obsah
Článek

S Annou Slováčkovou (28) jsme si sice povídali na finále Muže roku, kde zaujala svým odvážným outfitem, mezitím jsme ale zjistili, že mladá zpěvačka už není single. Takže jsme se těšili, až ji vyzpovídáme na tohle téma na první čtené zkoušce muzikálu Tři oříšky pro Popelku, v němž hraje zlou Doru.

Nový vztah nám potvrdila. "Ano, je to tak, ale nechci to víc řešit, protože kdykoli jsem promluvila o svých vztazích do médií, tak to skoro hned zkrachovalo. Proto se to snažím neříkat. Je to ještě v začátcích, bůhví, jak to bude za měsíc," řekla nám Anička, která je s novým partnerem už půl roku. "Ale pořád je to pro mě začátek. Až bude rok nebo rok a půl, tak spolu třeba někam vyjdeme," hlídá si soukromí Slováčková.

Zpěvačka si nepotrpí na partnery z oboru, ani nyní neudělala výjimku. "V šoubyznysu mě to nějak nebere, dost možné je, že si nechci tahat práci domů. Potřebuju mít doma klid a úplně se od světa šoubyznysu oprostit," vysvětlila, že doma není za herečku, ale vzornou partnerku, která má navařeno a naklizeno. "Snažím se vykonávat domácí práce tak, jak mám," krčila rameny.

Zato na jevišti se vyřádí. "Je to takové hezké odreagování, třeba v podobě zlé Dory. Když jsem na něco naštvaná, tak si jako ona budu moct vybít vztek. A doma už snad budu zase ta hodná a nebudu si práci nosit domů a nutit partnera, aby mi z čočky vybral hrách," smála se Anička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám