Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pracovní nabídky se jí hrnou jedna za druhou. Anička Slováčková (28) nyní kývla na novou divadelní roli. V připravované show Tři oříšky pro Popelku si zahraje zápornou roli nevlastní sestry Popelky Doru. Tu ve filmové předloze nezapomenutelně ztvárnila Dana Hlaváčová (72), mladší sestra herečky Jany Hlaváčové (80).

„Pohádka je jedna z mých nejoblíbenějších, tudíž jsem vůbec nepochybovala a hned řekla ano. Je to takový splněný sen, hrát v pohádce tohoto kalibru," svěřila dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80).

Anička má samozřejmě respekt z hereckého výkonu Hlaváčové a v záporné roli, která pro ni není novinkou, se bude snažit nezklamat. „Vzhledem k tomu, že to není má první záporná role, tak se tolik nebojím, ale bude to určitě oříšek (jeden ze tří), který mi přinese spoustu nových zkušeností,“ řekla Slováčková, která se na jevišti bude střídat s Monikou Timkovou.

Reklama

Další články

Načítám