Hlavní obsah
Článek

Špitá se o tom už velmi dlouho, až teď to víme natuty! Anna Slováčková (28) se jednu dobu neskrývala svou láskou k Filipovi, pohlednému majiteli pizzerie v Praze. Jenže ani po mnoha náznacích, že je všemu konec, se talentovaná zpěvačka jasně nevyjádřila. Co nám řekla nyní? Podívejte se na rozhovor a přečtěte si více v textu!

Na kameru sice odmítala naplno povědět, že s Filipem už není, ale to by si pak musela dávat pozor na ústa i o chvíli později, když si povídala stranou s kamarádkou. „Není to nic nového, že spolu nejsme,“ špitala jí pro ni bohužel tak slyšitelně, že to nebylo možné nezaslechnout i o dost dál.

„O prázdninách jsem řekla, že se ke svému soukromému životu už nebudu vyjadřovat. A zůstávám u toho. Je to čistě naše věc. Nechci už vůbec nikdy tahat žádné vztahy na veřejnost. V tom chci mít soukromí,“ řekla nám oficiálně.

„Ale jsem strašně spokojená a strašně šťastná,“ dušovala se. Potkali jsme se na křtu kalendářů Muže roku a Nej sestřičky v nemocnici na Bulovce, odkud pochází poslední vítězka soutěže pro zdravotní sestry. Právě na jejím dětském oddělení také celebrity obdarovaly malé pacienty dárky.

Na dámy, které pomáhají nemocným a jejichž péči soutěží oceňuje charitativní guru David Novotný, jsme se jí neptali, toto téma jsme vyčerpali již dříve, zato její názor na fotky kluků v kalendáři nás zajímaly. Chtěla by mít někoho takového doma?

„Je mi to jedno. Ať je jakýkoli. Asi mi jde o něco jiného než o vzhled. Když břišáky bude mít, body navíc získá. Není to ale zásadní věc, kterou vyhledávám, když se koukám na chlapy. To vůbec,“ dodala Anička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám