Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno jsme uveřejnili článek, v němž si Anna Slováčková (28) stěžuje na to, že ji rodiče vůbec nechválí. To ale její matka Dagmar Patrasová (67) razantně odmítá. Z její dcery je prý dnes už tak vytížená celebrita, že si na ni neumí udělat čas!

Dáda se proti tvrzení, že dcerku nechválí, vymezuje.

„To vůbec není pravda. Aničku miluju, ve všem podporuju a chválím. To Anička na mě nemá čas! Má tolik práce, že se skoro doma neukáže. Bydlí ale kousek ode mě, tak se občas vídáme. Teď měla premiéru Krysaře a byla skvělá,“ prozradila Super.cz herečka a zpěvačka.

Zatímco Anna je novou posilou Ordinace v růžové zahradě 2, na Patrasovou se nabídka žádné podobné lukrativní práce neusmála.

„Neozývají se mi. Ale nemrzí mě to. Buď se jim hodím, nebo ne. Sama chystám nové představení pro děti, právě ho píšu, a i jinak mám práce nad hlavu. Chtěla bych udělat desku šansonů, pracuju na výběru témat, skladeb a autorů,“ svěřila se nám na křtu kamaráda Jarka Šimka, který uváděl na veřejnost klip Vše, co chci, mám.

Prý se jí to také týká. „Člověk pořád něco chce, ale nestěžuju si, jsem spokojená,“ uvedla.

Nedávno trávila hodně času u přítele v Itálii. Že by se za ním odstěhovala, to prý nehrozí.

„Ráda tam jezdím, ale tady jsem doma. Dovedla bych si představit v Itálii žít, miluju ji, ale proč se hned stěhovat?“ dodala s úsměvem královna dětských srdcí.

Reklama

Další články

Načítám