Hlavní obsah
Článek

Že je Anna Slováčková (28), hvězda druhé řady Tváře, po rozchodu s Dominikáncemznovu šťastně zadaná, naši čtenáři nečtou poprvé. Doteď ale přísně držela pod pokličkou, jak se charizmatickým Filipem nechala sbalit. Bylo to poměrně kuriózní!

Ještě předtím, než odletěla se svou novou láskou na dovolenou do Thajska, zúčastnila se v Jaroměři charitativní akce Davida Novotného Večer pro dobou věc.

A tam z ní létaly perly! Ukázalo se, že možnou lásku jejího života jí přičarovalo kručení v břiše.

„S přítelem jsme se seznámili v jedné pražské pizzerii. Byla jsem tam s kamarádkami. Jeden obsluhující, ze kterého se pak vyklubal spolumajitel podniku, mi byl velmi sympatický. Tvrdil, že umí nejlepší pizzu, a měl pravdu. Jednu mi doporučil, tak jsme se dali do řeči a byla ruka v rukávě. Vlastně mě nalákal na jídlo! To se stalo v prosinci, od ledna tvoříme pár,“ svěřila se Anna Slováčková, která prý úplně překypuje štěstím. A se smíchem říká, že kámošky jí její drahou polovinu závidějí. Kdyby ne kvůli vzhledu, tak kvůli pizze zadarmo!

„Už i rodičům jsem partnera ukázala. Poznali ho a schvalují mi ho,“ prozradila dál zpěvačka.

V pořadí již sedmnáctý Večer pro dobrou věc, který se konal za podpory města Jaroměř a tamního kulturního střediska, vynesl výtěžek 68 tisíc korun. Ten poputuje k Muži roku 2009 Martinu Zachovi, do speciální základní školy v Jaroměři a stacionářů Cesta v Náchodě a Nona v Novém Městě nad Metují.

„Jsem moc rád, že se opět podpoří ti, kteří to nejvíc potřebují,“ prozradil nám charitativní guru David Novotný.

Reklama

Další články

Načítám