Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na jaře se pořad, v němž celebrity vystupují jako jiné celebrity, stal senzací, takže Nova s nasazením druhé řady neotálela. V neděli se ve finále rozhodne, zda se absolutním vítězem další Tváře stane Jan Cina, David Gránský (32), Marta Jandová (49) či Anna Slováčková (28).

Během jedenácti odvysílaných večerů se jeden soutěžící (výjimečně dva) radoval nejméně. Připomeňme si metamorfózy, které při sčítání bodů dopadly nejhůře. Držitelem smutného prvenství je Miroslav Etzler (59), který se na konci pořadí ocitl celkem pětkrát. Porotě se nelíbil jako Bob Marley, Haddaway, Michal Tučný ani tehdy, kdy vystupoval jako člen formací Kiss a Gipsy Kings. I nejhůře hodnocený soutěžící se však dočkal ovací, když zazářil jako Leonard Cohen.

Poslednímu místu neuniklo celkem šest z osmi účinkujících hvězd. Jan Cina a Marta Jandová předváděli suverénní výkony a s nejmenším počtem bodů nikdy neskončili.

Výběr nejhůře hodnocených proměn zahrnuje Ivanu Jirešovou (47) jako Rihannu, Annu Slováčkovou jako Jessie J, Markétu Procházkovou jako Nicole Kidman z Moulin Rouge i Romana Vojtka (51) jako Shakiru. To nejslabší z druhé řady Tváře najdete v galerii.

Která proměna v show Tvoje tvář má známý hlas byla nejméně povedená?
Roman Vojtek jako Shakira
54,5 %
David Gránský jako Meghan Trainor
2,6 %
Anna Slováčková jako Jessie J
2,4 %
Ivana Jirešová jako Rihanna
17,8 %
Ivana Jirešová jako Robert Smith z kapely The Cure
1,8 %
Markéta Procházková jako členka kapely The Pointer Sisters
1,9 %
Markéta Procházková jako Nicole Kidman
2 %
Miroslav Etzler jako Bob Marley
1,2 %
Miroslav Etzler jako člen kapely Kiss
1,4 %
Miroslav Etzler jako člen kapely Gipsy Kings
1,2 %
Miroslav Etzler jako Haddaway
11 %
Miroslav Etzler jako Michal Tučný
2,2 %
Celkem hlasovalo 39319 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám