Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Slováčková (28) působí až éterickým dojmem, který přiživují i její role – třeba Alenka v nedávno uvedeném muzikálu Alenka v kraji zázraků. Když jí ale něco leží v žaludku, nebojí se to nahlas říct a pojmenovat. Jako v případě milenky jejího otce Felixe Slováčka Lucie Gelemové.

Že Slováčkovu múzu, jak se o Gelemové dříve psalo, Anička nemusí, je jasné. Teď, nedlouho poté, co Felix vyznal Gelemové lásku i veřejně, dala otevřeně najevo, co si o malířce myslí. „Pokaždé, když na to pomyslím, se mi dělá až špatně. Mému tátovi je třiasedmdesát a té ženské je třicet nebo kolik. Myslím si, že je to velice zvláštní dáma, když si najde sedmdesátiletého pána,“ řekla Nedělnímu Blesku. Jinými slovy to na ni nepůsobí dojmem, že jde o ryzí lásku.

„Tu ženskou nesnáším, a to jsem ji nikdy osobně neviděla, naštěstí. Kdybychom se potkaly, tak by to skončilo špatně,“ pokračovala s tím, že jí ani tak nevadí fakt, že si její otec našel milenku, ale opravdu to, že je o tolik mladší. „Tohle je vážně moc,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám