Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Slováčková (28) je možná největším překvapením show Tvoje tvář má známý hlas. Vždy působila spíš nenápadně, a i když jsme ji už znali z muzikálových rolí, tak velkou příležitost ukázat, co v ní je, doposud nedostala. To ale, vzhledem ke konceptu soutěže, asi nikdo z účinkujících.

V Tváři Anička předvádí, že fakt umí. Kladné ohlasy sklidila jako Lady Gaga, pochvaly si vysloužila i za Eminema. V neděli vysílaném dílu se divákům představí zase jako Jessie J. Během posledního nácviku prozradila, co bylo nejtěžší a s čím nejen u této zpěvačky, ale v soutěži obecně hodně bojuje.

„Jessie J zpívá jako bůh, takže nejtěžší bude zazpívat jako Jessie J. A navíc budu mít zase podpatky, asi kilometrový, a já podpatky nesnáším,“ přiznala Slováčková, která tak na Lady Gagu či focení promo snímků asi nevzpomíná jen v dobrém. „Jinak je to super písnička, taková free, a taková, že když ji člověk slyší, tak se nemůže zastavit, tak snad tu náladu přenesu na diváky,“ doufá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám