Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Černochová (40) na tanečním parketu StarDance válí. Patří mezi nejvíce bodované hvězdy. Velmi těžké měla sobotní kolo, protože kvůli karanténě svého tanečníka dostala nového tanečníka. Přesto, že se velmi dobře znají, na tanečním parketu to spolu zkoušeli poprvé.

Tereza to rozjela v náruči Michala Kurtiše, který v minulosti tančil například s Annou Polívkovou (45), se kterou StarDance dokonce vyhrál.

Tereza při sexy cha-che předvedla nejen své taneční umění, ale také štíhlé nožky. Zpěvačka pak nechala nahlédnout divákům pod sukni! A to komentoval i Aleš Háma. "Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá zúročit bioreprodukční technologie ve StarDance,“ zeptal se Háma Terezy, která je svobodnou matkou, otce dítěte ale nikdy neprozradila.

Před soutěží však přiznala, že se s Michalem znají osm let a panuje mezi nimi energie. To dokázali i ve StarDance, kde cha-chu zatančili fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám