Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj vztah už neskrývají. Anna Polívková (45) si užívá na dovolené s pohledným mladíkem. Herečka místo Michala Kurtiše září po boku nového muže. Ten se na sociální síti pochlubil snímkem z dovolené s Aničkou v Mexiku.

Polívková si užívá dovolenou o třináct let mladším fešákem, sedmadvacetiletým Jiřím Matouškem. Ten se v roce 2012 pokoušel bojovat o titul Muž roku a nejen to. O dva roky předtím byl také ve finále soutěže o nejhezčího homosexuála. V osmnácti letech se umístil jako druhý nejsympatičtější gay.

A minulost má opravdu pestrou. Za sebou má i focení aktů. "Vím, že jsem jednou fotil akty. Ten člověk je pak chtěl přihlásit do nějaké soutěže, to jsem mu nepovolil. Ale snímky, které mám z focení k dispozici, rozhodně nejsou i s mým přirozením. Jestli takové vznikly, je mi to líto. Nechtěl bych o účast v Muži roku přijít,“ řekl Super.cz před soutěží mužské krásy v roce 2012 Matoušek.

Související témata:
Jiří Matoušek

Reklama

Další články

Načítám