Hlavní obsah
Článek

Stává se už takovým pravidlem, že během StarDance mezi soutěžícími přeskočí jiskra a dají to dohromady. Lásku na tanečním parketu našli například Anna Polívková (45) a Michal Kurtiš, Marie Doležalová (37) a Marek Zelinka, kteří letos přivítali na svět prvního společného potomka, nebo Jitka Čvančarová (46) a Petr Čadek, kteří sice nebyli taneční partneři, tanec je ale i tak dal dohromady a už mají dvě děti.

Zda se z letošní sestavy klube nová partnerská dvojice, je zatím ve hvězdách, jiskra ale ve StarDance už přeskočila, a to mezi Pavlou Tomicovou (61) a synem jejího tanečního partnera Marka Dědíka (41). „Pavla nám pomohla rozšířit naši rodinu. Je to další tetička pro Bertíka. Bertík na Páju skvěle reaguje, je s ní strašně spokojený,“ svěřil se nám tanečník.

Jeho manželka Tereza s malým synem pravidelně navštěvuje zkoušky StarDance a to nejen kvůli svému muži. „Když s ním přijde Terezka na trénink, tak nebrečí a s Pájou si stále hraje. Pája s ním hraje divadlo, od začátku si přirozeně rozumí, nebrečí u ní, naopak se s ní stále směje, máme prostě další tetu,“ řekl nám s úsměvem Marek, který je za přátelství s Pavlou Tomicovou vděčný.

Reklama

Další články

Načítám