Hlavní obsah
Článek

Charitativní akce Díky tanci, kterou pořádají na začátku dubna herečka Jitka Schneiderová (51) s tanečníkem Markem Dědíkem (40), mohla mít původně mnohem atraktivnější název Slet tanečních bohů. Zůstal ale ten původní.

"To vzniklo, když mi jednou Jana Plodková (42) napsala, kdy že bude ten slet. Ale celou akci jsem si spontánně vymyslela já, protože mě strašně bavilo tancovat a dalo mi to spoustu energie do života a štěstí. Vyplavilo mi to endorfiny, tak jsem to chtěla předat dál. Tak jsem poprosila ty taneční bohy, naše tanečníky, abychom se zase sešli a věnovali energii pro Hledáme rodiče, kde budeme podporovat pěstounské rodiny," vysvětlila Jitka.

"Ale Jitka je taky bohyně, ženská bohyně a herecká určitě," nešetřil chválou ani choreograf a tanečník Jan Onder. "A i taneční bohyně. Vždyť jsme to koneckonců všichni viděli," připojil se jeho kolega Michal Necpál. "Budu muset hodně trénovat, když mě takhle kluci chválí," krčila rameny Jitka a Onder souhlasil. "Je to tvoje akce, tak tam budeš muset zářit, být nejlepší," potvrdil a ještě chvíli se na tohle konto žertovalo.

V Lucerně 5. dubna se ukáže, kdo trénoval nejlépe. Mezi účinkujícími budou kromě již zmíněných například Leona Machálková (56), Dana Batulková, Leoš Mareš (47), Roman Vojtek (51), Anna Polívková (45), Marie Doležalová (37), Marek Taclík nebo Lukáš Pavlásek se svými tanečníky a tanečnicemi.

Reklama

Další články

Načítám