Hlavní obsah
Článek

V době, kdy Olga Menzelová (46) pečovala o nemocného manžela Jiřího Menzela (†82), si našla nového partnera a porodila mu syna. Krásná producentka není jediná, které se podařilo přivést na svět dítě, aniž by to zaregistrovala média.

Celý měsíc se dařilo tajit narození dcery Annemarie Miss České republiky Kateřině Stočesové.

S informací o narození syna Teodora se až dva týdny po porodu pochlubila herečka Irena Máchová, kterou si možná pamatujete ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Nedávno se až po porodu svým třetím dítětem pochlubila Miss České republiky 2005 Lucie Šlégrová, za svobodna Králová. Někdejší královně krásy nahrál při střežení kouzelného tajemství fakt, že těhotenství prožívala v době koronavirové pandemie a není příliš aktivní na sociálních sítích.

Tajnůstkářka Diana Kobzanová (42) zvládala držet dlouho pod pokličkou vztah s úspěšným hokejistou NHL Michaelem Frolíkem a dlouho se jí dařilo tajit i to, že s ním čeká miminko. To, že je těhotná, potvrdila Super.cz až v sedmém měsíci. Že čeká druhou dcerku Lily, pak vyšlo najevo dokonce aý dva týdny před porodem. Režim utajení se modelce daří vždy udržet i proto, že žije za oceánem.

Těhotenství se dařilo dlouho tajit i Ewě Farne (30). Tím, že s manželem Martinem Chobotem čekají potomka, se zpěvačka pochlubila až v klipu k písni Ta o nás.

V zahraničí není vůbec neobvyklé, že se maminkám v očekávání podaří utajit těhotenství. Před médii se tento delikátní stav podařilo uchovat v soukromí například Kylie Jenner (26), Anně Kurnikovové (42), Tamaře Ecclestone či Evě Mendes (50).

Reklama

Další články

Načítám