Hlavní obsah
Článek

Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová (42) a její partner, slavný zpěvák Enrique Iglesias (48), se stali rodiči. Radostnou událost v rozhovoru potvrdil zpěvákův starší bratr Julio.

O tom, že je ruská kráska znovu těhotná, se chvíli spekulovalo, ale jelikož si pár přísně střeží soukromí a na sociálních sítích moc informací nesdílí, nebyla zpráva nikdy potvrzena.

Nyní se ovšem v rozhovoru pro ADN Julio Iglesias zmínil o tom, že rodina jeho mladšího sourozence se rozrostla: „Bratr má tři děti a je moc šťastný.“ K tomu, jestli se jim narodila holčička, nebo chlapeček, ovšem starší Iglesias odpověděl: „To je tajemství.“

Iglesias má s Kurnikovovou dvouletá dvojčata, která se jim narodila v prosinci roku 2017, i tehdy se jim podařilo těhotenství utajit. Pár už tito dva tvoří osmnáct let, od té chvíle, kdy spolu natáčeli videoklip k písni Escape. I když se několikrát rozešli, jejich vztah stále trvá, a jelikož má Kurnikovová na Instagramu uvedené i příjmení Iglesias, je možné, že dokázali utajit i svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám