Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Domy slavných boháčů stojí desítky či stovky miliónů dolarů. Pojďme se na chvíli pokochat luxusními sídly světově známých celebrit.

Hnízdečko lásky zpěvačky Fergie (36) se nachází v Los Angeles ve čtvrti Brentwood. Je vybaveno devíti ložnicemi, deseti koupelnami a nádherným výhledem. Zpěvačka za sídlo zaplatila přes 85 miliónů korun.

Exotická kráska Kim Kardashian (43), která se nedávno zasnoubila s basketbalistou Krisem Humphriesem, si pořídila sídlo v Beverly Hills. Dům v sobě ukrývá pět ložnic, pět koupelen a několik krbů. Podobnou vilku si můžete pořídit za necelých 65 miliónů korun.

Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová (42)svůj luxusní dům v současnosti prodává. Cena sídla v Miami Beach, které se pyšní sedmi ložnicemi, korálovým útesem, bazénem a saunou, je k mání za neuvěřitelných 750 miliónů korun.

Sestry Serena (29) a Venus (30)Williamsovy obývají dům v Palm Beach. V domě, který je ceněn na 34 miliónů korun, jsou čtyři ložnice, pět koupelen a krásný bazén.

Další luxusní vilu vlastní zpěvačka Celine Dion (43). Ta se nachází na Floridě. Její dvojčátka tam mají skutečný ráj na zemi. Na zahradě se totiž nachází vodní park s tobogány a divokou řekou. Dům navíc sousedí s vilou Tigera Woodse. Podobný aquapark může být váš za 340 miliónů korun.

Majitelka nejkrásnějšího pozadí šoubyznysu Jennifer Lopez (41) zakoupila rodinné sídlo před rokem. Vyšlo ji na 170 miliónů korun. Společnost jí na vršku Hidden Hills dělají jen samí vybraní sousedé. Nemovitost má devět ložnic, dvanáct koupelen a její součástí je také tenisový kurt, bazén, tělocvična, domácí divadlo a nahrávací studio.

Reklama

Další články

Načítám