Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová (42) prodává svůj luxusní dům v Miami. Že by se kráska konečně stěhovala ke svému snoubenci Enrique Iglesiasovi (48)?

Dům, který Anna opouští, se může pochlubit sedmi ložnicemi, luxusním venkovním bazénem i lodním přístavištěm. Tato nemovitost nabízí také dům pro hosty. I přesto všechno je zřejmě Anna z přepychového sídla unavená.

Anna a španělský zpěvák Enrique Iglesias spolu chodí od konce roku 2001. Bylo by tedy záhodno, aby se tenistka ke svému milému konečně nastěhovala. Mohli by také potvrdit, zda jsou svoji, nebo ne. Už v roce 2003 se totiž spekulovalo o jejich tajné svatbě.

Enrique se ale nechal slyšet, že nemá zájem se ženit: “Nemyslím si, že je to správná věc. Spousta lidí si myslí, že jsem proti manželství, ale šťastný můžete být, aniž byste byl ženatý.“

I přes tato slova si zahraniční média nedávno všimla toho, že obě celebrity měly na svých prstech jakési podivné prstýnky. Novináři se teď hádají, zda to jsou opravdové snubní prsteny, anebo jen nějaké kolotočářské zlato.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám