Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kadeřávková (26) oznámila rozchod se slovenským youtuberem Danielem Štrauchem, pro fanoušky známým pod přezdívkou GoGoMan.

Už na party televize Prima jsme se herečky zeptali, jak to mají s přítelem do budoucna vymyšlené s bydlením. Zatímco on žije v Bratislavě, Anička začala stavět dům za Prahou. „Za mě je to určitě Praha, a je to tak od začátku nastavený,“ řekla Super.cz A za něj? „To nevím,“ odpověděla se smíchem.

Nyní s fanoušky sdílela zprávu, že se s partnerem rozešli. „Stalo se tolik osudných (ne)náhod, aby se naše cesty mohly spojit v jednu, a pak stačí (ne)jedno chybné rozhodnutí, aby se mi celý náš svět rozpadl před očima,“ píše Anička.

„Rozhodnutí ostatních prostě není v našich rukách, jsme v tom každý sám za sebe, a tak nám nezbývá než ve vztahu věřit, že to cítíme stejně a oba budeme hledat štěstí na stejném místě. ‚Musíme se naučit říkat NE věcem, které chceme. S ohledem na to, že máme jen jeden život‘. A to mě teď bolí,“ uvedla herečka známá ze seriálů Ulice nebo Sestřičky Modrý kód.

Partnerovi poté popřála, ať se mu v životě daří, a fanouškům poděkovala za podporu. Zároveň je požádala, aby ji nezahrnuli dotazy. „Věřím, že pochopíte, jak citlivý a bolavý tohle je. A že žádný otázky ani odpovědi nejsou potřeba. Chceme jen jít dál… každý sám,“ dodala.

Vztah Kadeřávkové a Štraucha vyšel najevo letos v lednu, tehdy už spolu několik měsíců randili. Předtím herečka víc jak tři roky chodila s rapperem Strapem, s nímž byla i zasnoubená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám