Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda seriálu Ulice Anna Kadeřávková (26) svlékla zimní bundy a ukázala se po dlouhé době v plavkách. Narozdíl od těch, kteří v lockdownu povolili uzdu ve stravování a nějaké to kilo přibrali, herečka se může i nadále chlubit parádní postavou.

Blondýnka zapózovala fanouškům ve vířivce, kde si užívá víkendový relax. Není ale žádným překvapením, že kromě lichotek na modelkovské křivky se na konto herečky snesla také kritika, jak je tomu na sociálních sítích zvykem.

Známé tváře jsou v poslední době pod palbou haterů především za to, když v době koronavirové vyrazí do teplých krajin. Příkladem je slovenský rapper Majk Spirit, hvězdička reality show Hotel Paradise Zuzana Plačková, Simona Krainová (51), Mahulena Bočanová (57), Alice Bendová (50) a další.

Anička sice nevyrazila za exotikou, ale i tak se našel rýpal, kterému se něco nelíbilo. Do Aničky se pustila sledující kvůli tomu, že propaguje na svých sociálních sítích módní značky a oblečení.

„Mně moc nepřijde normální v této době, kdy lidi nemají práci a přišli o vše, se tolik vychloubat. Postovat objednávky, hlavně že máš hadry. Nevím, dost to o tobě vypovídá. Kdybys raději dělala něco užitečného, hromady lidí s dětmi jsou na tom zle...,“ utrousila jedovatou poznámku dotyčná.

„Ach ta lidská závist. Ano, dnešní doba je hnusná, ale to neznamená, že musíte kopat kolem sebe. Takhle byste mohla obepsat všechny lidi, co dělají hauly na oblečení nebo jsou někde na dovolený,“ utnula ji hned v komentářích jiná fanynka.

Reklama

Další články

Načítám