Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka Roziny ze seriálu Ulice, herečka Anna Kadeřávková (26), vyrazila s novým přítelem na dovolenou a na svém instagramovém účtu probudila zvědavost fanoušků.

Mladá kráska identitu svého milého zatím neprozradila a ani nepotvrdila, jestli se jedná o slovenského rappera Strapa (29), o kterém všichni spekulují.

Ovšem své fanoušky lehce potrápila, když přidala fotku s prstenem na ruce, za kterou ji právě nový přítel držel. Lidé už jí začali gratulovat k zásnubám, na což Anička reagovala slovy: „Po netu koluje, že jsem zasnoubená a že mě na dovolenou vyvezl můj partner, kterej je prej raper - čti [:rejpr:], což v překladu znamená “znásilňovač”. No abych to uvedla na pravou míru. Ananasovej prsten jsem sice dostala z lásky, ale už v létě k narozeninám.“

Krátký výlet do Egypta si ovšem herečka užila dosyta, což je vidět z fotek, které přidávala na sociální síť. Pochlubila se štíhlou postavou a sexy zadečkem, který nejednou nastavovala na do objektivu fotoaparátu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám