Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecké obsazení seriálu Ulice se opět rozrůstá. Do týmu přibyl třicetiletý Američan Jared Bailey, který se divákům představí tento týden jako kuchař Victor. Linku bude mít s Annou Kadeřávkovou (26) alias Rozinou. Jde o jeho první televizní příležitost.

„Victor je mladý kluk z New Yorku, je to kuchař a v Americe má velkou rodinu. Tu opouští kvůli Rozině, za kterou přijel do Prahy, aby ji získal zpátky. Je to zajímavý kluk a dobrý člověk,“ představuje svou roli Bailey.

Jeho postavu nebylo nutné dabovat, v Česku herec žije už 8 let, během kterých se stihl jazyk naučit. „Měl jsem dobrou učitelku češtiny už v New Yorku, Češku. Čeština je těžká, přátelé se mi diví, že se ji učím, když česky ve světě nikdo nemluví. A já vím, že bych se i tady domluvil anglicky, ale chci mluvit dobře jazykem v zemi, ve které žiju,“ říká Jared, který se vedle herectví věnuje také modelingu a hudbě.

Do Prahy jej přivedla studia, po nichž se rozhodl do české metropole přestěhovat. „Narodil jsem se v Connecticutu, studoval jsem v New Yorku, ale už když jsem byl na univerzitě, odjel jsem na rok do Prahy. Zamiloval jsem si to tady a rozhodl jsem se, že se sem přestěhuju. Už jsem tady osm let. Praha je krásná a já se tady cítím jako doma,“ říká s tím, že žít v Evropě byl jeho sen.

„V Americe není taková pohoda, jak to vypadá ve filmu. Každá země má nějakou politiku, ale v Evropě se cítím dobře. Je tu klid, můžeš pít pivo na ulici, není tu tak drahý život. Můžeš být umělec, a ještě mít volný čas. Když žiješ v New Yorku, musíš pořád jenom makat, makat, makat, vydělávat peníze a nemáš čas si je užít,“ svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám