Hlavní obsah
Článek

Přestože si Anna Kadeřávková (26) na sociální síti postěžovala, že si její tělo oslabené lymskou boreliózou kvůli přepracování opět vybírá svou daň, vyrazila hned následující den za pracovními povinnostmi.

Na křest knihy a audioknihy Zdeňka Zelenky Kouzelník Žito dorazila v dobré náladě a po únavě či nemoci najednou nezbyly ani památky. Představitelce Roziny z Ulice to velmi slušelo, byla krásně nalíčená a měla na sobě výrazné modré šaty s hlubokým výstřihem. A právě ten se jí stal osudným. Stačila totiž chvilka nepozornosti a mladá herečka ukázala víc, než by si přála.

Než si stihla všimnout, že se jí látka na živůtku rozklížila, poskytla všem přítomným pohled na své poprsí v sexy krajkové podprsence. Jakmile ale tuto malou nehodu zaznamenala, zastyděla se a svá kůzlátka si pečlivě znovu zahalila.

„Přišla jsem pozdě, roztrhaly se mi silonky (nechápu kde?!) a spadla mi nalepovací podprsenka, ale jinak dnešek hodnotím jako: Zvládla jsem to, dobrý, jedeme dál,“ popsala svou příhodu poté na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám