Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Procházky v lese se psem a vzpomínky na lepší časy. Jen to drželo zpěvačku Annu K (59). nad vodou během uplynulého období. Podle toho vypadaly i její sociální sítě. Ke zlepšení nálady jí pomohla nejprve dovolená na Mallorce a nyní se konečně může se těšit na vystoupení. Po téměř roční pauze se připravuje letní turné.

“Bylo to dlouhý a hodně smutný období. Ale konečně je to tady! Už se nemůžu dočkat, až 1. července vyjedeme s kapelou v naší dodávce na první koncert po téměř roční pauze. Já už se snad těším i na naši milovanou dálnici D1, hlavně ať už hrajem,” směje se zpěvačka.

Se svou kapelou představí jak své největší hity, tak i novější písně, například singl Na malou chvíli, kterému se stále daří v rádiovém éteru. Turné Letní večery a sérii letních koncertů začíná 1. července v Brně na Špilberku a pokračuje například v Plzni, Pardubicích či pražských Riegrových sadech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám