Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrt Stáni Lekešové zasáhla její blízké, kamarády i kolegy jako blesk z čistého nebe. K těm, kteří budou na oblíbenou moderátorku s láskou vzpomínat, patří i zpěvačka Anna K (59), která sama v minulosti bojovala s rakovinou.

"Nebyly jsme sice úplně nejbližší kamarádky, ale znala jsem ji spoustu let, z návštěv v pořadech, které moderovala. Vždy se mnou tak krásně mluvila, a tak mi držela palce v mém boji, a stále opakovala, jak moc jsem statečná a jak mě obdivuje za mou otevřenost," vzpomíná na Stáňu Anna K.

O zdravotních potížích Lekešová nemluvila.

"Stáničko, to ty jsi ta nejstatečnější. Jak jsi mohla zvládnout takový boj bez podpory kamarádů a kolegů? Jak? Sdělená bolest je totiž poloviční bolest, alespoň to je má zkušenost. Jsi pro mě obrovská hrdinka, to ty jsi ta statečnější z nás dvou," napsala zpěvačka.

"Kéž bych to bývala tušila, když jsme se spolu naposled viděly a objaly se. Obejmula bych tě pevněji. Objímám tě tedy na tu dálku a velmi upřímnou soustrast tvé rodině. Už teď mi chybí tvůj nejmilejší úsměv," dodala smutně Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám