Hlavní obsah
Článek

Ani napodruhé se zpěvačce Anně K. (59) nepodaří potěšit fanoušky v Poličce, která byla jednou ze zastávek jejího akustického turné. Kvůli chřipce musela už jeden vyprodaný koncert na začátku prosince přesunout. Neustálé přecházení nemoci se jí však vymstilo a teď musela odpískat i druhý termín.

„Všechny volné dny mezi koncerty poctivě ležím, abych tak krásnou vysněnou věc zvládla. Podařilo se, jen právě Polička, jedna jediná, chudinka, to odnesla a byla přeložena na dnes. Bohužel mi po dvou posledních koncertech začal stávkovat z té přechozené chřipky hlas. Ležím opět a léčím, jak jen můžu, ale dnes ráno jsem přestala mluvit úplně,“ omlouvala se fanouškům zpěvačka na sociálních sítích.

Rušení koncertů přitom u ní nebývá zvykem. Na své fanoušky dokonce nezanevřela ani v době, kdy bojovala s rakovinou. „Nějaká blbá vyšší moc zasáhla už podruhé. Nikdy v životě jsem nic nerušila, ani v dost náročných životních situacích, a teď tohle. Obyčejná mrcha chřipka mě za vámi nechce pustit. Moc mě to mrzí,“ dodala smutně Anna K. s tím, že náhradní termín koncertu včas upřesní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám